"Creativiteit en technische kennis aan elkaar koppelen"

"Creativiteit en technische kennis aan elkaar koppelen"

Helena, UI designer en XD alumnus, neemt je een dag mee op haar job

πŸ’‘ Interactive Multimedia Design (IMD) heet vanaf academiejaar '22-'23 Digital Experience Design (XD).

Helena Sollie studeerde Interactive Multimedia Design (IMD) in Mechelen en werkt nu als UI designer bij Springbok Agency, waar ze in haar laatste jaar ook stage liep. Ze neemt je via Instagram een dagje mee op haar job.

“Mijn passie voor gebruiksvriendelijk design en mijn interesse voor technologie openden de deuren van communicatiebureau Springbok. Op dit moment ben ik al bijna twee jaar een trots ‘Springbokje’: als UI Designer ontwerp ik websites en brief ik de developers.

Ik koos voor IMD in de eerste plaats uit interesse voor development, voor het technische aspect dus. Maar tijdens mijn studie en stage ontwikkelde ik ook een passie voor het grafische, voor design. Je ervaart in de opleiding overigens dat je als IMD’er unieke troeven hebt als je creativiteit en technische kennis aan elkaar kunt koppelen. "

“ IMD is een fantastische basis voor design en development. De opleiding opent poorten naar tal van interessante jobs.”
Story image

"En gaandeweg kan je keuzes maken, op maat van je talenten en voorkeuren.
​Interactive Multimedia Design is voor mij de perfecte opleiding voor elke creatieve persoon die interesse heeft in de nieuwste snufjes, de laatste designtrends en steeds up-to-date wil zijn met alle hypes. Met een diploma IMD heb je een uitgebreide keuze aan jobs: je vindt zeker een passie waar je elke dag met plezier voor gaat werken.”


πŸ‘‰πŸ½ Interactive Multimedia Design (IMD) heet vanaf academiejaar '22-'23 Digital Experience Design.

Campus De Ham
Campus De Ham Raghenoplein 21bis, 2800 Mechelen

 

πŸ“ Mechelen Media & Communicatie *Graduated
Over Thomas More. Hier gebeurt het.

Hier begint het. Aan de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een community van bijna 22.000 studenten, medewerkers en onderzoekers. En een veelvoud aan afgestudeerden. Dat is een onuitputtelijke bron aan verhalen. Hier gebeurt het.