Telewerk saai en eenzaam? No way!

Telewerk saai en eenzaam? No way!

Op stage met Marthe! Janssen Pharmaceutica is al jaren een populaire stageplaats bij onze studenten en dat was voor Marthe Boone uit Business Translation and Interpreting niet anders. Zij ging haar droom achterna en in februari startte ze met haar stage bij deze internationale speler van Johnson & Johnson. Wij zochten graag voor jullie uit hoe het met haar gaat na al dat telewerken.

Veraf is niet ver weg

Telewerk is nog steeds de norm en dat is voor Marthe niet anders, want haar stage verloopt volledig van thuis. “Toch is er geen gebrek aan verbondenheid met mijn mentoren, collega’s en andere stagiairs”, benadrukt onze studente. Dagelijks is er een halfuurtje in haar planning gereserveerd voor een gesprek met haar mentoren waar ze met vragen terecht kan. En als die vragen beantwoord zijn? Dan is het tijd voor een gezellige koffieklets (of theeklets voor Marthe).

When business meets pleasure

Johnson & Johnson hecht ook heel veel belang aan de verbondenheid tussen alle stagiairs. Daarom worden er regelmatig activiteiten voor hen ingepland. Ondertussen kreeg Marthe samen met enkele andere stagiairs een introductie over Johnson & Johnson en nam ze deel aan een workshop over talent aquisition.

En daar stopt het niet, want business meets pleasure. Naast de formelere activiteiten nam Marthe ook al deel aan een speeddate en escape room. "Ik ben nu ook een van de organisatoren van het Intern Steering Committee. Zo heb ik bijvoorbeeld de speeddates met de medestagiairs van het Intern Committee georganiseerd. En of ik nog enthousiast ben over mijn stage? Zeker weten, want het is al supergoed meegevallen”, vertelt Marthe met de glimlach.


🌐🈹 Marthe volgt de opleiding Business Translation & Interpreting op de campus in Geel.

πŸ‘€ Benieuwd hoe jouw traject eruit kan zien? Contacteer dan de opleidingscoördinator. Je vindt hun contactgegevens op onze website.

🀝🏿 Of kom eens kennismaken!

πŸ“ Geel Bedrijf, Organisatie & Toerisme
Over Thomas More. Hier gebeurt het.

Hier begint het. Aan de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een community van bijna 22.000 studenten, medewerkers en onderzoekers. En een veelvoud aan afgestudeerden. Dat is een onuitputtelijke bron aan verhalen. Hier gebeurt het.