Van campus naar corporate: Iman's stage-ervaring bij Deloitte

Van campus naar corporate: Iman's stage-ervaring bij Deloitte

Een sterke basis voor een carrière in data

Iman Ben Omar El Khattabi! Iman zit in haar laatste jaar van de bacheloropleiding Information Management & Security, die sinds dit academiejaar is hervormd naar Applied Data Intelligence. Ze liep drie maanden stage bij Deloitte in Zaventem en combineerde dat vlotjes met haar bokstrainingen, andere hobby’s én voldoende tijd voor haar familie.

“Ik koos voor deze stage omdat ik graag wilde ervaren hoe het is om in een internationaal bedrijf te werken. Ik was erg benieuwd naar de dynamiek en de werksfeer, de interacties tussen teams uit verschillende continenten, en de besluitvormingsprocessen binnen zo'n complexe organisatie.

Als Data Analyst was ik betrokken bij een intern project gericht op de duurzaamheid van het bedrijfsrestaurant. We moesten de ecologische voetafdruk van elk gerecht analyseren. Mijn primaire verantwoordelijkheden waren het verzamelen, verwerken en analyseren van data om inzichten te genereren die de besluitvorming binnen het project konden ondersteunen. Ik leerde werken met complexe datasets, moest statistische methoden toepassen en de resultaten presenteren aan het projectteam.

Mijn opleiding gaf me een brede en solide basis. Bij Applied Data Intelligence duik je niet alleen in de wereld van zaken en technologie, je ontwikkelt ook een soort toolkit van vaardigheden die je in vrijwel elk bedrijf kunt toepassen.

Alle kennis van data analytics en programmeren in Python die ik heb opgedaan tijdens mijn studies was van onschatbare waarde. Ook de vakken waarbij je veel leert over de bedrijfswereld waren niet alleen theoretisch relevant, maar ook direct toepasbaar in de praktische uitdagingen van mijn stage. Ik kon de meeste gesprekken goed volgen en zelfs actief bijdragen. Ik zou onze opleiding echt aan iedereen aanraden!"

πŸ’» πŸ“ˆ Iman volgde de bacheloropleiding Bedrijfsmanagement
β€‹πŸ“ Campussen Mechelen
β€‹πŸ‘€ Benieuwd naar hoe jouw traject eruit kan zien? Contacteer dan de opleidingscoördinator. Je vindt de contactgegevens op onze website. 
​
🀝🏿 Of kom eens kennismaken

 

 

πŸ“ Mechelen *Graduated
Over Thomas More. Hier gebeurt het.

Hier begint het. Aan de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een community van bijna 22.000 studenten, medewerkers en onderzoekers. En een veelvoud aan afgestudeerden. Dat is een onuitputtelijke bron aan verhalen. Hier gebeurt het.