Van jeugdspeler tot stagiair

Van jeugdspeler tot stagiair

Op stage met Tuur! Het zou toch fantastisch zijn om bij een voetbalclub stage te lopen… Dat dacht ook onze student Events & Creatie Tuur Van Doren. Zelf was hij ook jeugdspeler bij KVC Westerlo waar hij nu op de commerciële afdeling stage loopt. Hoe het met hem gaat? Wij zochten het voor jullie uit!

Een takenpakket vol voetbalvibes

“Je leert nieuwe mensen kennen, komt in een nieuwe omgeving terecht en ik was dus echt wel wat zenuwachtig voor mijn eerste stagedag,” vertelt Tuur. Toch keek hij enorm uit naar zijn stage na al die online lessen en bijna een jaar in je eigen kot te zitten. En die zenuwen? Die waren de tweede dag al verdwenen als sneeuw voor de zon.

Hoe ziet het takenpakket bij een voetbalclub er nu uit? Tuur is volop bezig om een coronaproof EK-dorp voor te bereiden voor het EK-voetbal van deze zomer. Ook organiseert hij samen met een andere stagiair de tweede editie van de Westel FIFA E-cup en is hij nauw betrokken bij de samenwerking met KFC Houtvenne. Last but not least is hij ook bij de thuismachten van KVC Westerlo aanwezig om alles in goede banen te leiden.

(Verder lezen onder foto)

Studentenleven… take II

“Jammer genoeg heeft corona een heel grote invloed op mijn stage, omdat nu ik geen events kan organiseren,” zegt hij. Toch is Tuur vooral heel blij dat hij zijn stage niet via telewerk hoeft te doen, maar elke dag naar de club kan gaan. Omdat hij ook in contact komt met spelers van het eerste elftal moet hij twee keer per week een coronatest afleggen. “Ik heb een heel goed contact met de collega’s. Iedereen is vriendelijk en ik werk met veel collega’s samen aan verschillende projecten. Gelukkig testte er nog niemand van het team positief en ik hoop dat dit ook zo zal blijven,” vertelt onze student.

Net zoals veel studenten heeft Tuur ook echt het gevoel dat corona enorm veel invloed heeft gehad op zijn studententijd. Zoals hij het zelf zegt, zijn dit de mooiste jaren van je leven. Corona heeft er een stokje voorgestoken om hier volop van te genieten. Daarom besloot Tuur al voor zijn stage dat hij nog wil verder studeren. Je leeft maar één keer, toch?


📅Tuur volgt de opleiding Events & Creatie op de campus in Geel.

👀 Benieuwd hoe jouw traject eruit kan zien? Contacteer dan de opleidingscoördinator. Je vindt hun contactgegevens op onze website.

🤝🏿 Of kom eens kennismaken!

📍 Geel Bedrijf, Organisatie & Toerisme
Over Thomas More. Hier gebeurt het.

Hier begint het. Aan de grootste hogeschool van Vlaanderen. Een community van bijna 22.000 studenten, medewerkers en onderzoekers. En een veelvoud aan afgestudeerden. Dat is een onuitputtelijke bron aan verhalen. Hier gebeurt het.